kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
iv1.lisimg.com
xhamster.com
twitter.com
nekem egyszer volt incel munkatársam
>173 centi
>12 centis és vékony ""fasz""
>elől erőteljes hajhullás
>csúnya taszító arc
>csúnya barna szemek
>mindjárt 29 éves szűz nulla tapasztalattal
emlékeztető
az "incel" nem jelent semmit
csak a frusztrált csúnya normik háborgása
akinek nincs munkája az ne rinyáljon a szüzesség miatt kek
ez a rohadt kurva kismilliárd egység szeksszel tartozik nekem
ha csúnya vagy, nem lehetsz normi. a csúnyaságtól lesz valaki incel
van munkám és nem vagyok szűz, fogd be a pofád te önimádó giliszta
soha nem fogod megtudni micsoda mindennapi gyehenna az autistáknak a hozzád hasonló pondrók között mozogni
dögölne ki a retek fajtád az utolsó szálig
tessék addig tágítgattuk az incel kifejezést hogy beférjenek a kis szorgos dolgozó normálisok is hogy most már azt sem hiszik el az emberek vannak igazi incelek
>nem vagyok szűz
dögölj meg féreg
>csinálod a képességteszteket
azért pattintanak le mert buta vagy, azért íratják őket hogy kiszűrjék a hülyéket. szóval leszarom
>incel
megint ezzel a kamufogalommal jössz
menj panaszkodj inkább a normihaverjaidnak egy sör fölött
vagy hívd föl őket haha
köszönd mustárnak
hajrá, amilyen szánalmas emberke pasija van, úgy még esélyed is lehet nála
Minden álmom, hogy villástargoncára levizsgázzak.
NA EZ
Én kukás akarok lenni
lefogadom hogy mustár volt bulikában is. nem hiszem, hogy elvégezte szépen a többéves egyetemet és közben nem ment buliba egyszer sem. meg nem ment sörözni a munkatársaival soha. ez egy kőkemény normi tesik :s ez normitipikus
incel = nem tud baszni a szar gének + rondaság miatt
ennyi, ez vagyok én
attól mert dolgozom még incel vagyok szóval leszarom a munkanélküli vinnyogást. el lehet menni szakmát tanulni, el lehet menni egyetemre, el lehet menni gyárba dolgozni. semmi nem tart vissza
dögölj meg rákban te késforgató génlottónyertes agybeteg gonosz rosszindulatú szociopata késforgató szar
az egész családod megdöglik rákban
ahhoz képest mindig az volt hogy az összes rostavizsgán átmegyek, meghívnak személyes tesztekre, bent tartanak az utolsó körig, aztán mondják hogy bocs mégse nem lennék jó fit
össze se akarom számolni hány ilyen egész napos tortúrán vettem részt a semmiért
miért nem lehet először a szimpátiatesztet elvégezni ha úgyis az dönt a végén?
Ajna.... ne.....
önkéntelen cölibátusban élek, mivel ronda vagyok, így egy nő sem tud vonzódni hozzám. a vérvonalam nálam fog megállni
ez a fattyú mustár akarja megmondani hogy ki a normi meg ki nem, felháborító
nem voltam egyetlen egyetemi buliban sem és egyetlen egy barátom sem volt az egyetemen
nem tudom mit dolgozol de biztos valami normálféreg szarságot
kibaszott vinnyogó kretén, mára leszarlak a továbbiakban
mert ezzel kiszűrik a nyomikat és a mustárszerű normik egymás közt nevetnek rajtuk egy jót
tweeteld ki a követőidnek te szemét
egyre minőségibbeket postázol, musi
kibaszott vinnyogó kretén, mára leszarlak a továbbiakban
hogy hazudik a féreg
ne mondjad geci már így is eléggé gyűlölöm az embert
>már a munkanélküliek is azt hiszik, hogy incelek
>nem lennék jó fit
Nem kell megköszönni
én ezt már elmondtam hónapokkal ezelőtt is, már akkor is nagyon mentálgimnasztikáztak itt a munkanélküli élősködők hogy azért vagyok "normi" mert munkám van
ez az agyuk 444-en ahol egész nap azt szajkózzák nekik hogy csak akkor lehet munkád ha valami fideszközeli érdekcsoport tagja vagy
>30 éves szűz munkanélküli vagyok
Miért ne lennék incel?
azokat az mebereket akit nyomiként festenek le az emberek, mind rusnyák. ettől függetlenül ez nem jogosít fel senkit hogy perezita élősködő legyen felnőttkorára. mint egy cigány.
ha a rondaságod miatt vagy szűz akkor incel vagy
Mi másért lennék bazdmeg? Szerinted házasság utánra tartogatom vagy mi?
nagyon hülye vagy sajnos
hé mustár jösz jóbarátokat nézni az a legjobb
vagy egy jó horrort azoktól mindig úgy megijjedek XDXDXDXD
aztán utána bulikah
arcon pörgés lessz
ezaz. attól még hogy valami hátránnyal születtél, amiről nem tehetsz, az élet más területein még mindig lehet teljesíteni
>1 gigás vonal 9 juróért
>minden sorozat és film egy szar
>az élet más területein még mindig lehet teljesíteni
de minek?
a dolgozók nem lehetnek incelek csak a nítek lehetnek incelek
Sosem megyek egyetemre sosem fogok elköltözni és sohasem lesz munkám erről pedig a selejtes szar génjeim tehetnek NEM ÉN
na ez
azért mert emberből vagyok, és nem akarok egy totális parazita lúzer lenni minden téren, mert van egy hátrányosságom? jobb úgy ronda incelenek lenni, hogy van megélhetésed minthogy egy nít alember is vagy mellé
EZ. persze a neurotipikus normálisok (pl. mustár) ezt egyszerűen nem értik
ha nem vagy nít akkor normálféreg vagy
>jobb úgy ronda incelenek lenni, hogy van megélhetésed minthogy egy nít alember is vagy mellé
na EZ igazi vegytiszta kóp
AZTA KURVA, EZ KELL
nyami
ha helyeskére nem adhatok ki pénz akkor legalább magamra adok
rediten van pár jó képe, de az onlyfans videói amiket találtam elég szarok, 2-t kivéve, de azok is csak 30-40 másodpercesek
akkor is incel vagyok
mi ebben a kóp? akkor úgy fogalmazok hogy legalább kevésbé kurvaszar
ha az az egyetlen bajod hogy nem jut pina a faszodra, akkor egy csúnya normi vagy, nem több
Megy itt az őrjöngés rendesen ma. Akartam postázni transzikat de látom a jános ma nagyon dulifuli
mi ez a szar hülyeség? mi a fasznak költenék magamra ha nem lehet bn?
VADNAK SZÜLETTÜNK AZ UTCA NEVELT
SENKI NEM VIGYÁZOTT RÁNK
A BETONHÁZAK KÖZÖTT NEM VÁRNAK CSODÁK
ÍGY LETTÜNK MI
MEGÁTKOZOTT NEMZEDÉK
120 másodpercen belül kitörölte, lassul szegény, volt már 30 másodperc alatt is, biztos sokat kell őrjöngenie
>nem jut pina a faszodra
igen, ezt jelenti incelnek lenni. van kérdés?
>lettünk
>mi
nem vállalok közösséget senkivel, és senki nem vállal közösséget velem
minden incel magáért
na végre
nekem billogot ütöttek a fejemre születésemkor, még a kutyák is nyüszítve menekülnek előlem, a mustár meg itt sír, hogy jajj milyen rossz neki mert lányfaszt akar szopni de nem jut