Anti-terorističko izdanje
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
intaction.org
twitter.com
prvi za anime
zamisli imas obrezan pimpek ahahahahahah
jel citate ista momci?
fpbp
Mi smo mi smo mi smo muslimani
VEC ZNATE KO SAM, JA ODOBRAVAM OVAJ KONAC
PRVI ZA BOOSONCI IMAJU MALI KURAC
>A informal study conducted by Dr. Christopher Fletcher, M.D. found that the adult penises of men circumcised as infants are 8mm (3/8) shorter than their intact counterparts.
ajde ocu da cujem iz koje ste vukojebine i zasto je bas vasa vukojebina najbolja regija u bivsoj jugoslaviji
AoT, Jojo I Kaiji kako izlaze i uskoro cu poceti PunPun
crkni milogorac
U MENE BABO KOMUNJARA PA NISAM OBREZAN HE HE. TREBA L SIRA SA KOZICE ILI VOLIS SAMO SLAME HEHE?
Kako dobre RayBanke mamu mu jebem!
nemoj punpun molim te, samo depresivna gamad voli to
crkni koprofilu pederski
Hercegovine i mi smo najbolji jer smo visoki i ruzi u facu al nema problema jer su nam guste kose i duboki glasovi
>njegov FOMO je baziran oko animea a ne ljudi...
Onda nisi pravi musliman. Ides direkt u dzehenet.
pa ovo je Predsjednik!
čitam tvojoj kevi priče za laku noć kurcem usta
krajina, jer smo bijelci za razliku od naših komšija (hrvati mongli, bošnjoci turci)
svi znamo da ti se ne dize na zene
PA KAD SAM REKAO DA JE SAM JEBO TE ALAH? AHAHHA BOG NE POSTOJI GLUPANI, ALI OD IZMISLJENIH ALLAH JE NAJBOLJI STA JES JES
Kako se zove ona rep pesma nesto kao srpski hrvatski i bosanski politicari mir jao zaboravio sam
tvoja keva i jeste pederčina koja jebe druge muškarce
pa kad mi ne fale ljudi ali bolji mi je razgovor s online animedrugovima
ali je problem kad sam noob i nisam pogledao dosta stvari
jebiga
kaj igrate u shadowlandsu decki?
VRHUNSKI UKUS ANONE
ja gore lijevo u sredini
tebe mama i tata nisu naucili sta je musko a sta zensko?
evo ti prvi nisi muško a nikad ni nećeš bit žena
zar ti nije teze kada vidis i cujes ljude u daljini kako se druze, zabavljaju i iskusavaju nove stvari? mene to najvise boli.
Krapina.
Nije najbolja, boli me kurac koja je najbolja.
leci se
estonke mmmbrrraleeee
nije zato jer su to tipovi ljudi koji me ionako ne zanimaju
mislim, irl imam neki krug ljudi s kojima sam ok ali realno sve ove godine sam samo tukao igre online s frendovima i to je meni oduvijek bilo super
nitijedan od tih sati ili noći koje sam proveo gejmajući s njima nebi zamjenio za neke ljude koje vidim u daljini
Pustam brkove i kosu
popio sam svoje tablete a i ti bi trebao popit sve svoje istovremeno ako me razumiješ
A bre kako ide ona pesma onda ima nesto "A Nikolic kaze..."
samo solazola
t. krapinski pracovek
ne zivis u americi sizofrenko
FRF NAPISAO BI KOJI JE MOJ BABO, ALI NECU DA MI SIPA POKUCA NA VRATA HEHE
nemam puno vremena čamuge iz sipe su mi pred vratima moram vam reći da je sve laž da su svi političari usjednjeni u sarajevu i jugoslavija se nikad nije raspala samo su nam se pooštrile međurepubličke granice da pučanstvo ne može se slobodno se kretati ako pogledate malo dublje i daljećete vidjeti da je sve kao i prije samo što jugoslavija ne postoji više za pučanstvo nego za elitu kapitaliste i bivše komuniste prodane duše tako vam je svugdle socijalizam vladajućim masama a nama govno dajedenmo evoih kurcaji anoni vidimo se
kakav je trip kad izadjes iz kuce a svaka druga devojka izgleda kao model?
odrubite mu glavu!
nije to nista novo znao sam to od starta