edycja deluxe
motyw muzyczny : youtube.com
edycja deluxe
motyw muzyczny : youtube.com
nie wytrzymam, ide pod prysznic zgwałcić swoją bojpusie
eh mi się przypomniało jak byłem na conie i w kolejce jak czekałem to była grupa 3 dziewczyn co za mną stały i jedna się tak ocierała o mnie jakby przypadkiem co jakiś czas a ja debil nawet nie zagadałem, mogłem przynajmniej się odezwać no ale nie dla spierdona to
ah, prawie cyferki
zamaist pukać na koniec to zbija pjone
yyyy katole i ateusze
...
nawet jak wygasa to można zawsze dobrze się dogadywać i wygodnie z sobą żyć bardziej na zasadzie przyjaźni
a moge z Tobą?
tak
NIE KATOLICKA NIE PEDALSKA
WIELKA POLSKA BUDDYJSKA
ale do tego nie jest potrzebne malzenstwo
@134654620
chujowe nawet się nie rymuje
hmm a mango że jest nowy młody ksiądz od religii w podstawówce i uczennica sie w nim zakochuje?
jak się nie rymuje to zacznij ssać chuje
małżeństwo masz dla jakiś podatków, kredytów, wspólnego mienia, obowiązku alimentacyjnego i masy innych rzeczy
youtu.be
prawda że zajebiste??
jem
@134654681
nie odpisuj mi cwelu
to moze tu milosc znajde
o-okej kolego, szykuj dupke :3
dokładnie to
okres masz?
pospiesz się~~
proxy zapomniałeś
na Nippon Banzai idź
j-już idę kolego :3
jeden post i cała nitka rozjebana
klękam twitterowy anonie
>rozjebana
>w sensie rozmowa o czymś innym niż siku i kupa
a ile tam łibusek jest
nie wiem bracie
to co mi mówisz żebym dołączył pewnie już ich nastawiłeś
>pa zara spierdon jakiś przyjdzie śmiejmy się z niego
nie ma mnie tam nawet, ale kiedyś byłem i były łibuski, nawet jeden nie ironiczny płasko ziemca jest
to czemu wyszedłeś
>cała nitka rozjebana
w sensie że ludzie na pedofilów w sutannach cisnęli
jak się powiększa gumke w paincie w obecnym roku
youtube.com
oglądam normicko blogi i mnie dupa piecze że mi nigdy nie dali
KOMPLETNIE nie zrozumieliście idei /polski/./polska/ to nie "haha screencap z wykopu xDD polityczka". /polska/ to nie wykop. /polska/ to nie Discord, Facebook ani Reddit. /polska/ to miejsce, w którym stajesz się potworem. Przerażającym, chłodnym, nieuważnym potworem, którym ukrycie jesteś w rzeczywistości. Lewak zostaje zamordowany na środku ulicy i się z tego śmiejemy. Psychotyczny eksposter spamuje freda futrzakami i się z tego śmiejemy. Ksiądz gwałci małego chłopca, a my z zaciekawieniem się temu przyglądamy, podświadomie chcąc jeszcze więcej. Strzelaniny, rasizm, seksizm, gwałty, kradzieże - nas to bawi.
Jesteśmy okrutni; nie przebaczamy; nie zapominamy; nie odpowiadamy discopkom; jesteśmy prawdziwą twarzą tego kraju.
CTRL+Plus
nudziarze, ale są wśród nich tzw łibuski
nie wiem jak ci ludzie dolaczaja do losowych spolecznosci na diskordach i tam znajomych znajduja
niczym sie nie rozni od bycia dynamiczniakiem ktory wszedzie sie wpasuje
kupujesz dlc
>dużo miłości, patania i tulenia
>patania
co to znaczy?
ale różni się tym że tam częściej spotkasz podobnych do siebie
klepania (po bojpusiach)
może pat (pl. to co sie mówi jak sie patuje animki po głowie)