saĞlık çalışanlarına saygı edisyonu
/tr/
eskisine bastim raporu
please delete this thread and ban op for spam janny, there is already a thread
akıt oqlim
Ben de ananın kıll amcığına bastım.
bir ülkenin saĞlık ocaĞından çanına her kurumu mu bok kokar arkadaş ülkede yaşanmıyor şaka gibi :DDDD
読める漢字教えて
Sağlık çalışanlarının amına koyim:
タカナシとカカシしか読めない
ayaQ yaLamalı tuzak zoRnası
Mal orospu çocuğu
;_;
kaç tane japon war götüm yanıyor yeter
tezekistan cumhuriyetinde yaşamak dışında HİÇBİR şey götümü yakmıyor + el tutuşmasız bakirliĞe bile sikiş wermiyorum ama bu t*RRRRkiyede yaşamak meselesi götümü harlıyor.
olur da bu bok çukurundan kurtulursam @LL@x PİÇine domalıp unrionik namaz+kitap öğrenip şükür namazı kılacam.
Bundan 2 sene evvel, kızılay'da kan bağışı yaparken, orada duran yeni yetme doktorla hemşirenin muhabbetine kulak misafiri olmuştum.
Hiçbir sosyal becerisi olmayan angut, hemşireye "hangi uygulamayı yüklesem de çevre yapsam" diyordu. Elinde telefon lavuk depresyona girmiş. Saçları olmuş V for vandetta, içinde insanlık namına birşey kalmamış, am arıyor. O gün bugündür devletin çatısı altında çalışan tek bir doktora gitmedim.
Umarım 2. dalga ile alayı koronlanır.
akıt oqLym
Bişeyin de bokunu çıkarmayın be T piçleri.
Anama babama söyleyeceğim. Bana memleketten al yanaklı bir hamsi bulsunlar. Artık pes ettim. Kendi imkanlarımla bir haltı halledemedim. Avrupalı beyaz kadınlar kadar olmasa da yine de idare ederler.
KoruQ bugün ipne bursa'yı bir göreydin. Suriler bütün eniklerini el ele tutuşturup parklara götürmüş ne masqe var ne bişiy.
kurtuldum b*kistandan
proxyi kapa knk
aöf pill aldedik t*rko PİÇi hala bokuversite sınavı çalışıp T*P yazıp t*RRRRRRRRRRRRRRRko PİÇlerinden tosunlanıyor + ağız kokusu çekiyor 600$a hele intörnken bedavaya yapıyor :DD
t*Rkiye hiyerarşisi
SURİ +PAKİ+ AFGAN BOĞALAR > akpcocukları > rich kids of turkey > neetler > aöf habb > meslek lisesi + meslek sahibi esnaf > memurlar > lise mezunu asgari ücretli amale > bokuversite mezunu > t*P mezunu
> namaz+kitap öğrenip şükür namazı kılacam.
Çok güzel olmuş. İnşallah suriler kalıcı olur.
bi gün bende bunu diyebilecek miyim acaba
tezek kokusu nasil knk
>kalıcı olur
*ölür. Koronlanmaları kaçınılmaz.
lady take it eeeeasssyyyy
reddit.com
hmm kim bu PİÇ
makine mühendisliği
çek cumhuriyeti
almanca
okuyan bize de anlatsın
Uzun saçlı ibneye zor kelimeler gönderdim okuyamadı asıl dönerci o :Dd
Tek taşaklı birine benziyor
Görün bakın ne tür kakroçlar evropaya gitmiş :Dd
Duvar örmüş orospu çocu okumam banane amk
Almanca bilmediğine göre berkay değil
oku benle qnq
I pledge allegiance to the flag of the United States of America, and to the republic for which it stands, one nation under God, indivisible, with liberty and justice for all.
youtube.com
T.C ye bak beee
>My current financial situation: I have around 2000€ in savings, and I am making around 300$ monthly by teaching English online.
t*RRRRRRRRRRRRRko PİÇleri beyazlara laf atıyor ama kendileri ilk BTFO olcak :DD
JESUSI SİQEM
PETERA SOQAM
MARYE SICHAM
BIBLE YIRTAM
STAR SPANGLED BANNERA ATTIRAM
FOUNDING FATHERSI DOMALTAM
WHY BOSTON PİÇİ WHY
>yörük üniversitesinde okuyorum
>diploma notu okuldan daha önemli hacum
>diploma notu 3.00
Kek.
KÜRD + SURİ + AFGAN + PAKİ + İRAN + ORTA ASYALI boğalar t*RRRRRRRRRRko PİÇlere soykırım yapar mı???
oqlim her berGAY tiradına geliyorsun t*Rko PİÇ resimleriyle aynı şeyi tekrar ediyorsun keMALını sikti diye mi bu yangın nedeen ???
yeşil çayı ekrana püskürttüm amk asdfasdfasdf