Mal orospu çocuğu
/tr/
;_;
kaç tane japon war götüm yanıyor yeter
tezekistan cumhuriyetinde yaşamak dışında HİÇBİR şey götümü yakmıyor + el tutuşmasız bakirliĞe bile sikiş wermiyorum ama bu t*RRRRkiyede yaşamak meselesi götümü harlıyor.
olur da bu bok çukurundan kurtulursam @LL@x PİÇine domalıp unrionik namaz+kitap öğrenip şükür namazı kılacam.
Bundan 2 sene evvel, kızılay'da kan bağışı yaparken, orada duran yeni yetme doktorla hemşirenin muhabbetine kulak misafiri olmuştum.
Hiçbir sosyal becerisi olmayan angut, hemşireye "hangi uygulamayı yüklesem de çevre yapsam" diyordu. Elinde telefon lavuk depresyona girmiş. Saçları olmuş V for vandetta, içinde insanlık namına birşey kalmamış, am arıyor. O gün bugündür devletin çatısı altında çalışan tek bir doktora gitmedim.
Umarım 2. dalga ile alayı koronlanır.
akıt oqLym
Bişeyin de bokunu çıkarmayın be T piçleri.
Anama babama söyleyeceğim. Bana memleketten al yanaklı bir hamsi bulsunlar. Artık pes ettim. Kendi imkanlarımla bir haltı halledemedim. Avrupalı beyaz kadınlar kadar olmasa da yine de idare ederler.
KoruQ bugün ipne bursa'yı bir göreydin. Suriler bütün eniklerini el ele tutuşturup parklara götürmüş ne masqe var ne bişiy.
kurtuldum b*kistandan